avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Servus ! Intrebare simpla
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Servus ! Intrebare simpla

Cu cat se timbreaza recursul impotriva sentintei curtii de apel referitor la majorarea pensiei de intretinere ? Multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: cotaita , utilizator 10:44, 5 Martie 2009
jumatate din cuantumul de la fond
Este scutit de taxa judiciara de timbru
????????????????????????????????????#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
Anulare apel netimbrat ContSters416386 ContSters416386 Am facut apel dupa ce reclamantul a castigat la fond rezolutiunea contractului de intretinere care a beneficiat de scutire taxa timbru .Dupa depunere apel am ... (vezi toată discuția)