avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expert tehnic judiciar auto Bucuresti
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expert tehnic judiciar auto Bucuresti

Buna ziua,

Ce pot face in situatia in care primul expert judiciar numit de instanta a fost un decedat iar al doilea numit, constat dupa o verificare a activitatii sale (via internet) ca are niste contraperformante demne de cartea recordurilor!...amenzi peste amenzi si inlocuiri! Numerele de telefon publicate pe ste-ul "Ministerului Justitiei" nu mai sunt valabile.
In alta ordine de idei, m--ar ajuta niste contacte ale BLET...deoarece mi-a fost cu neputinta sa le gasesc via aceeasi sursa (net) sau o lista actualizata a expertilor judiciari din domeniul auto- Bucuresti.
Lista expertilor pusa la dispozitia instantei nu este actualizata. Culmea ironiei este ca n-am scapat de decedat nici cu ocazia celei de-a doua incercari de alegere a unui expert intrucat figurand incontinuare pe lista, a fost spre disperarea mea ales din nou! Macabru dar asta este!

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:44, 30 Mai 2013
Este posibil ca cineva sa fie platit sa tina la zi o lista si nu isi face pe deplin datoria.
Exista si alta posibilitate - sa fie putini lucratori, sarcini multe de serviciu si respectiva persoana sa apeleze la eternul slogan - lucram dupa ordinea de prioritati.
In ambele cazuri este vorba de lipsa de responsabilitate, dar si de control eficient.
In privinta lipsei de profesionalism a unor experti, atata timp cat nu este sesizat in scris (de catre instante de judecata sau de catre Birourile locale pentru expertize tehnice si contabiile judiciare), Biroul central pentru expertize tehnice judicare din cadrul MJ, care are prerogativa legala conform OG nr.2/ 2000 sa aplice sanctiuni, nu va recurge la asa ceva.
Exista foarte multe posibilitati!
Cel putin un lucru este clar! "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Lipsa de responsabilitate/profesionalism!
Multumesc inca o data
Dulcina a scris:

P.S. Asa dupa cum precizam anterior, numerele de telefon ale expertului numit. nici macar nu mai sunt valabile, unul dintre acestea, inca de acum un an si jumatate !

Faptul ca numerele de telefon inscrise in listele de experti nu mai sunt valabile se datoreaza faptului ca expertii respectivi nu au anuntat modificarea numarului de telefon la biroul de expertize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata expertize tehnice rockada rockada Buna ziua, Sunt PFA si expert tehnic judiciar. BLET (birou local de expertize tehnice) refuza sa imi plateasca onorariile pe motiv ca am sediul social in alta ... (vezi toată discuția)
Expert parte care nu are calitatea de expert judiciar. e inducere in eroare a instanței, ce ar trebui să facem noi acum? Annett Annett Buna ziua, Intr-un proces civil s-a dispus efectuarea unei expertize topografice. Instanta a admis, la cererea partilor, cate un expert parte. Eu am depus ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii de piata teren razvan_1971 razvan_1971 Buna ziua, In anul 2006, intr-un proces de revendicare imobiliara, instanta a solicitat identificarea si stabilirea valorii de piata a unui teren ... (vezi toată discuția)