Sunt barbat, si inainte sa proiectati mai bine ati pune intrebari. Imaginea mea este una decenta cu cercei normali care nu sunt tipatori si care nu atarna,este adevarat gaurile sunt putin mai mari cca 1 cm. O persoana cu miopi a pozat cu ochelari fumurii, ceea ce este aberant ca pe mine sa nu ma lase cu cercei care nu imi schimba deloc fizionomia fetei.Nu m-am dus imbracat ca la carnaval. Din cate cunosc o lege este mai presus de o norma interna. Azi am fost din nou si dupa cca 20-30 de minute de argumentat au zis sa revin maine sa-mi faca poze. Ideea este ca imi trebuie respectate drepturile indiferent de cum arat, daca m-as tatua pe fata (lucru pe care nu l-as face) nu mi-ar mai face buletin ? Nu mi s-ar mai acorda ingrijiri medicale ? Atat timp cat femeilor li se fac poze cu cercei (si am avut o discutie pe tema asta unde se pare ca cei de la Evidenta Populatiei au probleme in cunoasterea legii si in logica "Pe dansa o lasati sa-si faca buletinul cu cercei ?- DA. Pei si pe mine de ce nu ma lasati ? - Pentru ca femeile poarta legal. - Pei si eu nu port legal ? Este ilegal sa port cercei ? - Pei da.. pei nu.. nu stiu "). Atat timp cat fizionomia fetei nu imi este schimbata, iar unele persoane isi fac buletinul cu ochelarii nu vad care este problema.. de fapt problema este prejudecata iar noi trecem cu greu de influentele comuniste .. Apropo , in ultimele mele buletine apar cu aceeasi cercei, iar la poza pentru carnetul de conducere de acum 2 saptamani, mi-a fost facuta la fel ..
Justitiarul711 a scris:
Daca sustineti ca aveti gauri mari la lobii urechilor, puteati sa va puneti alti cercei, la baza urechii, care sa nu atarne ca un glob ornamental. Este firesc sa fiti decenta in poza de buletin si sa nu apareti ca un pom de Craciun. Asa si persoanele cheale sustin ca poarta chipiu, ce asta inseamna ca-i pozezi cu chipiul sau caciula pe ochi, sau cei care sunt orbi sau cei miopi care au ochelari mari si fumurii ii pozezi cu ochelarii mari care le acopera jumatate de fata? Ori persoanele care au semne distincte, din nastere pe fata si poarta tot timpul fata acoperita, le pozezi cu valul pe ochi? Atunci ce-ar mai fii buletinul, un act cu poza de carnaval?