avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetare penala distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetare penala distrugere

buna ziua ,sunt cercetat penal distrugere unei masini daca ma inteleg cu proprietaru masinei sa platesc suma esalonat cum trebuie sa procedez?printrun contract notarial ? si cand dau suma de bani sa fie de fata politistu care se ocupa de caz? va multumesc
Cel mai recent răspuns: nutzu3032 , utilizator 23:11, 21 Mai 2013
Pai depinde ce intelegeti dvs prin proprietate privata. Pentru ca ati condus fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice ( 2 infractiuni) la care se adauga distrugerea, cu conditia ca locul unde ati condu sa fie drum public.Daca era doar distrugere simpla retragerea plangerii ar fi dus la incetarea urmaririi penale. Dar dumneavoastra ati savarsit mai multe fapte, teoretic. Distrugerea este efectul celorlalte doua. Insa e f important de stiut unde ati condus. Ca daca locul unde ati condus nu e drum public atunci ramaneti doar cu distrugerea.
Eu v-am intrebat de modalitatea de savarsire pentru ca daca, de exemplu, ati fi distrus masina prin incendiere sau alt mijloc prin care se creaza pericol public, retragerea plangerii nu ar fi avut niciun efect.
masina nu am conduso pe drum public ci in interiorul unei uzine ,am dat cu partea dreapta intrun parapet. va multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de firma de asigurari auto nutzu3032 nutzu3032 buna ziua!am facut un accident cu masina sefului meu. Seful meu si-a retras plangerea de distrugere impotriva mea dar problema este ca firma de asigurari vrea ... (vezi toată discuția)
Distrugerea prin incendiere art 245 (4) Radiss Radiss Se poate retrage o plângere penală încadrată la art 254(4)? Mi-a fost incendiata cabana, iar persoana a fost prinsă pe baza mai multor probe și aceasta ... (vezi toată discuția)
Mașină distrusă oandrei43 oandrei43 Salut,recent un tip mi-a spart 3 geamuri de la masină,luneta și un geam mai mic plus 3 portiere care sunt îndoite si câteva zgârieturi,,tipul era sub ... (vezi toată discuția)