avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... conflict de interese?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

conflict de interese?

O să încerc să prezint scurt situația și întrebarea:
Este vorba de un membru (cu contract pe perioadă nedeterminată) al unei Unități de Implementare a unui Proiect aferent Programului Operațional Sectorial Mediu (deci proiectul este finanțat de Uniunea Europeană). Această unitate de implementare este practic un compartiment în cadrul unui operator regional de apă.
Recent, Operatorul Regional a semnat un contract de asistență pentru acest proiect, cu o companie de consultanță.
Este îngrădit de vreo legislație membrul sus-menționat să-și dea demisia și să lucreze pentru compania de consultanță?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:03, 21 Mai 2013
mă poate ajuta cineva cu un răspuns?
Practic el doreste sa treaca de la beneficiarul programului la firma de consultanta? eu asta inteleg...nu cred ca exista incompatibilitate in acest sens.Cel mai corect este sa intrebati AM POS MEDIU, depinde cred, daca a fost inclus in echipa de implementare a proiectului , si pe ce post. Modificarile echipei de implementare stiu ca trebuie notificate autoritatii de management.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Project european pentru retea de avocati internationale cu sediul in romania Alvaro Liniers Alvaro Liniers Asa am auzit ca profesiile liberale are `posibilitatii sa faca proiecte european si sa obtin fonduri nerrembulsabile. Cineva a facut astfel de projecte, in ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)
Stimularea ocuparii fortei de munca prin programe ue posdru 2007-2013 roxyroxy roxyroxy Am urmat 1 curs finantat prin fonduri UE Programul Operational Sectorial Departamentul Resurse Umane 2007-2013, organizat de catre un SRL privat. Ideea era ca ... (vezi toată discuția)