avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... project european pentru retea de avocati ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

project european pentru retea de avocati internationale cu sediul in Romania

Asa am auzit ca profesiile liberale are `posibilitatii sa faca proiecte european si sa obtin fonduri nerrembulsabile. Cineva a facut astfel de projecte, in ce pos trebuie sa aseseze, care sunt domenii, si daca mai este deschis o linea de finantare sau cand sa va fac aproximativ pentru viitor.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:03, 18 Octombrie 2010
Unde ati auzit ca sa verificam si noi ceea ce sustineti dvs.
O tema interesanta, avand in vedere programele prin care Romania acceseaza fondurile europene, sunt:
Programul National pentru Dezvoltare Rurala; Programul Operational Regional (POR); Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice; Programul Operational Sectorial Infrastructura de Mediu; Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane; Programul Operational Sectorial Infrastructura de Transport; Programul Operational pentru Asistenta Tehnica; Programul Operational pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative; Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România
Se poate incadra in POSDRU unde sunt mai multi fonduri, dar lineile se deschide mai tarziu, cele mai interesante, si in POSCCE. Da este interesant. Si incuraja pe cei care profesez activitatiile liberali, sa se deschida mai multe activitatea productiva, si in cadrul posdru formarea su perfectionarea profesionala. Sper ca cineva ne de vreuna idea de domeniu potrivit.
Pe POS-CCE nu vad cum s-ar incadra un astfel de proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)