avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Plati anticipate impozit profit 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Plati anticipate impozit profit 2013

Buna ziua,
la inceputul anului 2013 am optat prin Notificarea 012 pentru declararea si plata anuala a impozitului pe profit, cu plati anticipate.
Am inteles ca platile trimestriale nu se declara prin dec 100. Astfel pentru primul trimestru am achitat impozitul anticipat dar nu l-am declarat.
Am procedat bine ? Daca stie cineva , rog sa imi spuna . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:26, 21 Mai 2013
Platile anticipate,trimestriale,trebuie declarate prin D 100.
Vedeti instructiunile de completare a acestei declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 012 consela consela Buna ziua, As dori daca se poate o mica lamurire: Contribuabilii care nu vor sa opteze pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Plafon de trecere de la impozit pe profit trimestrial la lunar dutescu maria dutescu maria Buna ziua am un srl infiintat in oct. 2012 care s-a declarat platitor de impozit pe profit trimestrial. Are CA. in oct.2012 de 108 105lei plus in nov 2012 50 ... (vezi toată discuția)
Notificare 012 fisc stelach stelach Buna ziua , Formularul de notificare privind declararea si plata impozit profit 2013, trim sau anual este obligatoriu numai in situatia trecerii la ... (vezi toată discuția)