avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare in sistemul bugetar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare in sistemul bugetar

Buna ziua! Am si eu trei nelamuriri. Va rog sa ma ajutati.
1. Conform Legii 263/2010 (cu mod),o angajata din sistemul bugetar, nascuta in aprilie 1953, poate ramane pe post (de conducere) pana la varsta de 63 de ani?
2. Se poate primi indemnizatie de conducere dupa varsta de pensionare?
3. La cat timp dupa depunerea dosarului de pensionare se desface CM?
Daca aceste lucruri sunt posibile, va rog sa-mi specificati legile aferente.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Care este data iesirii la pensie? nu mai conteaza ca am nascut si crescut 3 copii? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Ajutati-ma va rog, sa-i dau un raspuns pt situatia de mai jos: din cate inteleg pe legea veche era o prevedere referitoare la situatia in care ... (vezi toată discuția)
Data de pensionare hacman hacman Buna ziua In primul rand permiteti-mi sa va urez tuturor un an plin de impliniri si realizari, este prima mea intalnire cu dvs in 2016. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas lucicuta53 lucicuta53 ma numesc anghel lucia.sotul meu anghel victor a decedat in 2007,fiind pensionar din cadrul aviatiei utilitare,a fost inginer. eu sunt nascuta in 1953.mi s=a ... (vezi toată discuția)