avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... posibilitatea diminuarii suspendarii permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

posibilitatea diminuarii suspendarii permisului

buna ziua,am o intrebare,am permisul suspendat pe 60 de zile,stiu ca daca dau examen il pot recupera in 30 de zile,dar daca nu iau examenul,mi se mai amana inca 30 de zile?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tictac2 , utilizator 22:42, 4 Martie 2009
asa este BINGO. trebuie sa mergeti pregatita. succes
Cand mie mi-a fost suspendat carnetul pentru 90 de zile, aveam posibilitatea sa dau un examen iar daca il luam, mi se miscosa "pedeapsa" la 30 de zile. Daca nu se ia acest test, nu se amana cu inca 30 de zile. Din cate stiu acesta poate fi dat o data pe saptamana. Multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe 60 de zile ContSters66930 ContSters66930 Am vazut mai sus o problema...dar nu o inteleg. Am avut o tamponare in urma cu 61 de zile (astazi) mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru 90 de zile alinmangalagiu alinmangalagiu salut... mia fost suspendat permisu pe 90 de zile.. pt alcool.. aveam 0,30...stie cineva daca tre sa dau examen de redobandire.. sau tre sa astept sa treaca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 90 de zile Dumytzaa Dumytzaa Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pe tru depasirea vitezei cu peste 50 km/h. Nu aveam 1 an de experienta (incepator), as vrea ... (vezi toată discuția)