avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila sau contract comision ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila sau contract comision ?

Buna ziua,
Sunt angajat cu norma intreaga si pe langa aceasta doresc sa vand cartile unei edituri, pe baza de comision de vanzari in cadrul unui targ la un festival si in general la persoane fizice. Care este forma cea mai buna de colaborare si ce obligatii de plata am ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 22 Mai 2013
Nu mi se pare obligatorie incheierea unui c.i.m. , in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision zerognost zerognost Un contract de comision se poate incheia intre un SRL si o persoana fizica? Exista vreun risc ca activitatea persoanei fizice sa fie reconsiderata drept una ... (vezi toată discuția)
Contract de comision AJV AJV Imi puteti spune va rog,daca se poate incheia un contract de comision intre un SRL si o persoana fizica(nu PFA)? Daca da,ce taxe se platesc? Multumesc de ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)