avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza de confidentialitate la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza de confidentialitate la CIM

Buna ziua
Am urmatoare situatie :
La contractul individual de munca sa incheiat un act aditional privind clauza de confidentialitate, in care sa negociat si plata unei indemizatii .
Intrebarea este urmatoare :
Suma platita nefiind considerata de natura salariala este impozitata cu 16 %, se transmite in Revisal , sau este suficient sa se declare in D100, iar la sfarsitul anului sa se faca D 205 ?
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
geostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 22 Mai 2013
Indemnizatia de neconcurenta nu se completeaza in revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract confidentialitate iza_eli2013 iza_eli2013 Buna ziua , am o patiserie cu covrigarie in Braila si am o problema , in momentul cand imi pleaca un angajat imi vinde ori retele unde se angajeaza ori ... (vezi toată discuția)
Clauza de exclusivitate si clauza de neconcurenta mindlessvrs mindlessvrs Buna ziua , Am cateva intrebari legate de un \"angajament de confidentialitate\" pe care seful meu mi l-a trantit pe masa acum 2 zile. Sunt 2-3 articole ... (vezi toată discuția)
Impozitare plata clauza neconcurenta laurentiupopovici laurentiupopovici Am semnat cu angajatorul clauza de neconcurenta in valoare de 10000 lei din care am primit 5450 lei in cont. In actul aditional nu se mentioneaza faptul ca ... (vezi toată discuția)