Buna seara,
Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se face oferta de pret si as vrea sa demarez singura (daca e posibil), insa as dori cateva pareri daca se poate:
1. Am vazu multe firme, logouri, care au sus scris TM - cu ce ii ajuta acest lucru pe ei atata timp cat marca nu este marca inregistara?
2. Sunt persoane care demareaza singuri inregistrarea unei marci sau e obligatoriu printr-o firma de consiliere intelectuala? Eu as apela, insa stau si ma gandesc ca daca eu in prima faza de depundere a cererii primesc un raspuns negativ de exemplu, atunci acestia ma ajuta din oficiu mai departe sau trebuie sa apelez la un avocat care se ocupa de cazuri cu proprietate intelectuala si sa-l platesc separat?
3. Know-how se inregistreaza si el undeva?
Va multumesc.
cred ca va referiti la inregistrarea numelor de domenii.
inregistrarea unei sigle (logo) la OSIM ca si marca, nu are nicio legatura cu inregistrarea numelor de domenii- formularul de inregistrare a unei marci la OSIM contine rubrici care nu necesita vreo informatie asupra numelui de domeniu. Puteti sa va referiti la numele de domeniu, ca si adresa la care puteti fi contactat in legatura cu corespondenta cu OSIM (daca acest nume il folositi ca adresa de e-mail) dar nu are nicio legatura cu conditionarea inregistrarii marcii.
Brevetare brand
pneuros
as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)