avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatia acoperisului si obligatiile locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatia acoperisului si obligatiile locatarilor

Nu va suparati, la repararea acoperisului blocului, participa toti locatarii egal sau sint si diferente la plata.Cei care au mai multi mp nu ar trebui sa dea mai mult?Stiti de o lege care spune ca cei de la ultimul etaj trebuie sa plateasca 2 parti de bani,cu o parte ma-i mult decat ceilalti?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2013
torr10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:02, 25 Mai 2013
Ceea ce doriti dvs. se cheama izolare termica, daca blocul nu a fost prevazut cu asa ceva ,sigur ca vecinii au hotarat sa se faca numai ceva impotriva infiltratiilor, iar muncitorii fac ceea ce spun sefii.
spuneti-mi va rog unde ar trebuii sa merg sa pot rezolva aceasta problema ca observ ca si in in seara aceasta persista foarte tare aceasta problema,la ce organe abilitate ar trebuii sa merg sa se poata lua o masura?
Reparatia s-a terminta sau se face acum?
Acum se mai infiltreaza apa in apartamentul dv sau nu?
Contractul incheiat intre asociatia de proprietari si executant va poate lamuri asupra operatiunilor ce trebuiesc efectuate. Lucrarea se finalizeaza printr-o receptie consemnata intr-un proces verbal, receptie la care participa o comisie din partea asociatiei de proprietari.
Discuatati cu presedintele asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cu vecinul care mi-a decopertat jumatate de metru din acoperis fara stiinta mea? ct17cip ct17cip Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 4 nivele. Asta vara (in luna august) vecinul pe care il am perete in perete si-a refacut acoperisul si si-a decopertat ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului Elena_Oana Elena_Oana Buna ziua, Parintii mei au cumparat un apartament in Iasi la etajul 4 din 4 intr-un bloc ce nu este acoperit, pe parcursul anilor terasa blocului a fost ... (vezi toată discuția)
Izolarea acoperisului blocului laurentiuo laurentiuo sunt proprietarul unui apartament situat la etajul 2 intr-un bloc cu patru etaje. locatarii de la ultimul etaj au hotarat sa izoleze acoperisul blocului, fapt ... (vezi toată discuția)