avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

buna seara ,am si eu o mica intrebare daca o persoana se ocupa cu vanzarea auto sh si scoate fiscale de la primarie I se poate intampla ceva ?fiscale sunt pentru inmatricularea auto pentru ca sunt aduse din afara ro .
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 22:20, 23 Mai 2013
va multumesc foarte mult pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pentru auto marius080393 marius080393 Buna seara! in 2016 luna octombrie am cumparat un autovehicul SH. Pt a scoate al doilea set de nr rosii am avut nevoie de un certificat fiscal de la ... (vezi toată discuția)
Donatia apartamentului roadrunner_1306 roadrunner_1306 Daca tata imi doneaza apartamentul, acesta trece pe numele meu? Odata find pe numele meu, mai poate fi evacuat pentru datorii gen impozit pe pamant sau masina ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit auto calculat dupa vanzarea masinii iojamaria iojamaria O problema pentru un prieten. In martie 2011 a vandut un autoturism unei persoane din alt judet. A facut contract de vanzare cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)