avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnã \'\'dezînvestire\'\'?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnã ''dezînvestire''?

buna ziua.
va rog sa ma ajutati cu o lamurire , ce inseamna dezinvestirea intr-un dosar de partaj pt care nu s-a inceput judecara cauzei , cererea a fost trimisa pt regularizarea cererii si apoi" anuleaza cererea. Cu cerere de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)"
multumesc
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 09:55, 28 Mai 2013
Atunci cand se introduce o cerere dechemare in judecata se investeste instanta cu judecarea acesteia.

In cazul dvs, instanta s-a dezinvestit de judecarea acestei cereri pt ca ea nu a indeplinit toate conditiile legale. Aveti posibilitatea introducerii unei noi actiuni, dar de aceasta data completa conform noului cod de procedura civila.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un pic de ajutor - interpretare sentinta ContSters315554 ContSters315554 Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de suspendare a dreptului de a conduce auto pe drumurile publice pentru 60 de zile, ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)
AdministraŢia judeŢeanĂ a finanŢelor publice brĂila predacrina predacrina Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anuleaza cererea.Cu drept de reexaminare. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.02.2015 Ce ... (vezi toată discuția)