avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 202 Alin. 3
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 202 Alin. 3

Buna ziua,

Sunt student si incerc sa inteleg la ce se refera articolul mai sus mentionat din Codul Penal. Ceea ce nu pot intelege este cine este victima. Articolul se refera la ademenirea unei alte persoane in vederea intretinerii unor relatii sexuale cu o persoana minora sau la ademenirea victimei, adica a minorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters291783 , utilizator 17:57, 24 Mai 2013
Ademenirea unei alte persoane.
Va multumesc. Respecte.
Imi cer scuze pentru stergerea contului dar dorisem alt nume de utilizator. Multumesc inca o data, voi reveni cu alte intrebari daca e cazul :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau la mine acasa cml_michi cml_michi am 29 de ani si am o relatie cu o minora de 17 ani .Ne iubim si vreau sa o aduc la mine acasa fara sa am probleme . Parinti ei nu vor sa o lase pt ca doar pe ... (vezi toată discuția)
Sex cu minore.... badguygoodguy badguygoodguy Sex cu minore...este sau nu este voie? Sunt zapacit pentru ca in codul penal scrie ca pot face sex cu o fata daca are min. 15 ani. Deci daca are peste 15 ani ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori - elemente constitutive ale infractiunii elenaciocanache elenaciocanache Buna ziua. sunt noua in acest forum si de aceea va cer scuze daca am unele greseli. Numele meu este Elena si am o fiica de 16 ani care a inceput o relatie cu ... (vezi toată discuția)