Tarzan2012 a scris:
Cea ce inteleg eu,observ ca dvs vreti sa o dati in judecata ptr.a cere pretentii,despagubiri ptr insulta.
:O:O
utilizatorul a scris ca:
Radu Aura a scris:
La locul de munca am fost agresata fizic si verbal de o colega.Nu sunt urme de violenta corporala pentru ca m-a lovit in cap cu palma si m-a tras de par, dar mi-a rupt lantisorul de la gat.
nu prea pare a fi insulta!!! ... este mai mult decat o insulta, e vorba chiar de loviri!!!!!
Tarzan2012 a scris:
Dar conducerea cum a fost instiintata? Verbal sau in scris? Puteti face plangere in scris si la conducerea unitatii,apoi cine stie......?
Sanctiune disciplinar,peenalizare din salariu,desfacerea C.M.?
Radu Aura a scris:
Conducerea a fost instiintata deja.
Dupa cum vedeti conducerea a fost deja instiintata!!!
Sanctiunea disciplinara, penalizarea din salariu, desfacerea C.M. , nu cred si, pe buna dreptate, ca sunt de natura sa dea o "satisfactie" unei persoane agresate.
Mi se pare firesc, normal si logic juridic, atat timp cat ai savarsit o fapta penala sa raspunzi si sa platesti daune celui ce a fost vatamat din cauza faptei savarsite.
Vorbim de agresiuni fizice si nu numai de insulte!!!!
Din punctul meu de vedere nu ar fi suficient de corect fata de partea vatamata numai o sanctiune disciplinara sau chiar desfacerea contractului de munca!
Tarzan2012 a scris:
Acest raspuns pe care vi-l va da unitatea,o sa va foloseasca in instanta ca dovada a cea ce s-a petrecut.
Dovada in instanta nu se face cu "acest raspuns".
Acesta poate fi chiar irelevant; exista posibilitatea sa fie aplicata doar o sanctiune disciplinara sau chiar un avertisment si atunci, prezentand un astfel de raspuns in instanta se poate interpreta ca:
fapta nu a fost atat de grava precum vrea sa lase sa se creada si nu are rost sa se aplice o sanctiune de natura penala; Iar o sanctiune administrativa nu-si mai are rostul deoarece a fost o data sanctionata.
... tinand cont de mentiunea facuta de utilizator ca persoana respectiva are in familie avocati, cu siguranta acestia vor putea merge pe o astfel de aparare.
Din punctul meu de vedere este inutil pentru utilizator sa insiste in aplicarea unei sanctiuni disciplinare, penalizare, desfacerea C.M.