in primul rand nu inteleg ce ati rezolvat prin faptul ca i-ati schimbat parola la "feisbuc", in afara de faptul ca riscati sa va plimbati pe la parchete sa dati declaratii.faptul ca sunteti mama de sugar nu are nicio relevanta in privinta raspunderii penale.consultati un avocat si va indruma el bine pentru necesitatile dumneavoastra
la ce suma se ajunge pt a deschide un proces privind pensia alimentara,si de cand trebuie sa imi dea bani,cat este onorariul unui avocat si ce acte imi trebuie sa il dau in judecata?
un avocat poate sa va ceara 1 leu sau 10.000 lei , chiar mai mult. nu le poate impune nimeni ce tarife sa practice. in schimb, puteti merge la o discutie prealabila cu un avocat si sa va lamuriti cu toate aspectele ce urmeaza.acea discutie de obicei costa 100 de lei...
Draga mea, gasesti pe net modele de cerere pentru pensie elimentara . Intocmesti frumusel una , apoi te duci la judecătorie si-o depui iar cand ai termen mergi si te reprezinti singura . Nu este deloc complicat si nu trebuie sa platesti niciun avocat - iti vorbesc din experienta ! Bafta!