avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA in curs de radiere - mai are rost sa completez ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA in curs de radiere - mai are rost sa completez Declaratia 220

Daca deja am fost la Registrul Comertului si am depus cererea de radiere (inclusiv costul radierii+celelalte acte adiacente), mai are rost sa completez Declaratia 220?

[am spus "in curs de radiere" pentru ca urmeaza sa revin la ONRC sa primesc niste documente cu care urmeaza sa ma duc la Finante si la Sanatate]
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
jansen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Crini , utilizator 13:05, 27 Mai 2013
Buna!Pfa-ul tau este activ la Finanate in acest moment deci ar trebui sa depui pana azi 27 mai 2013 declaratia 200 cu venitul realizat pe 2012 si declaratia 220 cu estimatul pe 2013. Dupa ce ai rezolutia de radiere de la Registru Comertului te prezinti la Finante cu copie dupa aceasta, declaratia 220 completata cu ce ai realizat intre timp in 2013 si cerere de radiere si recalculare a impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa GOG STELIAN GOG STELIAN La inchiderea PFA este obligatoriu plata impozitelor catre finante sau acestea se pot plati si dupa inchidere (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa invatacel invatacel Buna ziua, dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)