avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere la Colegiul Medicilor Cluj
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere la Colegiul Medicilor Cluj

Mi s-a intamplat ca atunci cand am solicitat medicului de familie parafa pt scoala de soferi sa aflu ca acesta s-a pensionat; iar fisa mea ar fi ramas la o anumita dna doctor care a preluat cabinetul medical cu tot cu pacienti. Deoarece nu am fost instiintata de aceasta schimbare si pt ca nu am mai avut nevoie de acte de la medicul de familie de ceva ani, m-am trezit acum in situatia ca eu ca si pacient sa nu fiu recunoscuta nicaieri. Dna doctor care ar avea fisa mea in prezent, spune ca nu stie nimic de existenta mea si nu vrea sa discute cu mine. Intre timp am fost la CAS si am obtinut acel nr de identificare si o adeverinta unde se precizeaza "istoricul" meu ca si pacient (la ce dr am fost inscrisa si unde ar fi tinut evidebta) si, la recomandarea unui specialist am facut si o plangere la Colegiul Medicilor. INSA, acum sunt ignorata de catre cei doi medici care ar fi responsabili. Intrebarea mea este: care ar fi calea legala si eficace de a-mi obtine fisa ca sa pot alege eu la care medic de familie sa ma inscriu . Astept un raspuns! Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Medic de familie nesolicitat andreeavaln andreeavaln Buna ziua, m-am trezit si eu cu mai putin de o luna in urma, inscrisa la un alt medic de familie decat cel solicitat de mine. Povestea sta in felul ... (vezi toată discuția)
Medic de familie refuza eliberarea unei copii dupa fisa medicala - probleme cu societatea de asigurare georgianaluca georgianaluca Buna ziua,am nevoie de ajutorul unor persoane care cunosc exact detaliile in ceea ce priveste speta urmatoare. Operatie suportata de persoana X,aceasta ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)