remus11 
	    	Utilizator

remus11 
	    	Utilizator	    

remus11, utilizator
 remus11, utilizator 	
			 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ermus 
	    	Utilizator

ermus 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			~ final discuție ~
 TheEmperor	                   

va rog sa-mi spuneti cat timp este retinut permisul de conducere s-au este anulat dupa o amenda penala de 1ooo ron la p alcoolemie de 1,8 in sange
 (vezi toată discuția)
	                    TheEmperor	                   

va rog sa-mi spuneti cat timp este retinut permisul de conducere s-au este anulat dupa o amenda penala de 1ooo ron la p alcoolemie de 1,8 in sange
 (vezi toată discuția)

alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
	                    alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)

glo	                   

condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata pt  alcoolemie la volan.termen incercare 2 ani si sase luni.intrebarea este cind poate sa faca scoala ... (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata pt  alcoolemie la volan.termen incercare 2 ani si sase luni.intrebarea este cind poate sa faca scoala ... (vezi toată discuția)