avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum recuperez dobanda pentru taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum recuperez dobanda pentru taxa auto?

Am introdus in instanta o actiune pentru recuperarea taxei auto asa cum a fost stabilita prin OUG 50/2008 si s-a pronuntat o hotarare definitiva si irevocabila care obliga paratii la plata sumei reprezentand taxa de poluare.
Desi in actiune am solicitat si plata dobanzii de la data achitarii taxei si pana la restituirea efectiva, acest capat de cerere a fost respins ca neintemeiat intrucat nu am solicitat acesta dobanda in cererea depusa la Finante.
Cum pot recupera in acest moment dobanda aferenta taxei platite , tinand cont si de hotararea CJUE, adica asa cum o solicitasem si eu initial?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BABYDOLL , utilizator 10:13, 31 Mai 2013
trebuie sa faceti o actiune separata, in care sa cereti numai dobanda din momentul in care ati platit taxa.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala? bge bge Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)