avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto 2008

Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin intermediul avocatului urmând ca în data de 11.03.2013 primind sentinta cum ca obligă parata la restituirea sumei de 9389 ron reprezentând taxă de poluare,precum și la plata dobânzii fiscale aferente,calculata de la data achitarii taxei și până la data restituirii acesteia și obligă parata la plata catre reclamant a sumei de 504,3 cheltuieli de judecată!In sentintă mai se comunica faptul că “In cuprinsul deciziei de solutionare a contestatiei nr…18.05.2012 emisia DGFP Prahova se face mentiunea ca diferenta de taxa specială ptr auto in suma de 3765 ron,rezultă din recalcularea taxei cnfOUGnr.50/2008 a fost restituita contribuabilului,fara însă a se face dovada restituirii”
În momentul in care am luat in original de la avocat hotararea irevocabila acesta mi a comunicat că voi primii intreaga suma + dobândă aferentă și nu ma incadrez la noua ordonanța de restituire in 5 rate!!!Azi am sunat la Trezoreria inde apartin și mi s a comunicat că au primit graficul și că voi primii 20% din valoare deoarece sentinta este dată pe taxa de poluare și nu este de primă înmatriculare!!Am incercat să iau legatura cu avocatul dar este plecat din tara!!Va rog să mă lamuriti și pe mine??am dreptul la o singură tranșă cu tot cu dobanzi?mai ales ca am vorbit cu persoane care in aceeași situație și au primit in întregime drepturile!
Vă mulțumesc și aștept răspuns

Alte discuții în legătură

dobanda aferenta conf art 124 cp fiscala v1orel v1orel Buna ziua! Am o mica nelamurire in legatura cu modalitatea de calcul a dobanzii aferente in cazul restituirii taxei de poluare. Am primit de curand ... (vezi toată discuția)
Proces taxa poluare incheiat pe fond rosu gheorghe rosu gheorghe Dupa 2 termene pe fond, astazi a aparut solutia: \"admite actiunea in parte\" Avand in vedere ca s-a cerut: : [b] -restituirea sumei achitate cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)