avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... urgent ! am nevoie de decizia ICCJ 3886/09.11.2006
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

urgent ! am nevoie de decizia ICCJ 3886/09.11.2006

Are cineva aceasta decizie ICCJ nr.3886/09.11.2006? Caut pe internet si nu gasesc.am cautat si pe site-ul inaltei curti. Va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: natalia_28gl , utilizator 22:17, 5 Martie 2009
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare actiune luxury luxury In cazul in care actiunea in contencios administrativ prin care s-a solicitat anularea unor decizii de impunere a fost inregistrata in termenul de prescriptie ... (vezi toată discuția)
Termenul de introducere actiune in contencios administrativ. Narcisa_ Narcisa_ Buna ziua, In urma cu un an de zile am depus la o institutie publica o petitie la care mi s-a raspuns, dar prin care mi s-a refuzat un drept. Institutia ... (vezi toată discuția)
Intrebare, geo-vem geo-vem In cat timp de la raspunsul la plangerea prealabila primit trebuie sa depun la instanta de contencios plangerea?am timp 6luni?! Multumesc (vezi toată discuția)