avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum pot scapa de un contract de internet la zapp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum pot scapa de un contract de internet la zapp prelungit automat?

buna ziua!
acum un an si ceva am incheiat la zapp un contract de internet care era incheiat pe o perioada de 12 luni.Acum cateva zile din cauza unor probleme de ordin financiar m-am vazut nevoita sa renunt la acest contract cu zapp-ul si mi s-a spus ca s-a prelungit automat cu inca 12 luni.
ca sa renunt ar trebiuii sa platesc foarte mult si nu se merita.
ajutati-ma cu un raspuns intrucat as vrea sa scap de acel contract care dupa parerea mea s-a prelungit abuziv
Cel mai recent răspuns: alina240 , utilizator 08:09, 14 Martie 2009
Incepeti prin a citi contractul pentru a vedea clauzele acestuia. Probabil, dvs. ati fi trebuit sa solicitati incetarea contractului cu un preaviz de 30 zile inainte de expirare. Insa, ati putea incerca sa ii notificati din nou, sa precizati ca nu va mai permiteti prelungirea lui si vreti rezilierea acestuia. in cazul in care ei refuza, puteti face o sesizare la protectia consumatorului sa sa ii actionati in judecata, cerand acelasi lucru; acolo veti demonstra cu documente ca situatia dvs. financiara s-a schimbat si sunteti nevoita sa restrangeti toate cheltuielile, inclusiv acest abonament.
va multumesc pentru raspuns.
Aveti dreptate ca in contract era stipulat,undeva foarte ascuns, ca inainte cu 30 de zile trebuie sa-i anunt ca vreau sa reziliez contractul.Si pana cand nu mi-a venit factura si am vazut cat trebuie sa platesc pentru un serviciu de care nici nu ma folosesc, nu m-am gandit sa reziliez contractul.
si acum dupa ei ar trebuii sa mai astept inca un an ca nu vor sub nici o forma sa-l rezilieze
Am avut si eu o situatie exact al fel, s-a prelungit automat. Eu aveam un abonament foarte mic plus obtiunea de internet. Cand s-au prelungit s-au prelungit amandoua. Pe urma mi-a venit idea ca in contract era trecut doar abonamentul. Asa ca am renuntat la obtiunea de internet, fiindca se putea ca nu era trecuta in contract si am platit mai departe pentru inca un an doar abonamentul simplu fara obtiunea de internet si evident abonamentul simplu era in valoare mult mai mica decat impreuna cu obtiunea de internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telemobil (zapp) avas avas Buna ziua. Contractul pentru telefonie mobila incheiat cu SC Telemobil SA contine o clauza care spune ca rezilierea contractului , din partea clientului, ... (vezi toată discuția)
Contract zapp kozmyn kozmyn buna ziua am si eu o intrebare :Am facut un abonament zapp pentru telefonie si internet pe 2ani,dupa cei 2 ani m-au sunat si mi-au oferit un abonament la ... (vezi toată discuția)
Abuz connex cicpijay cicpijay Am platit abonament 12 luni la Connex. Vreau intreruperea acestuia, dar domnii tegiverseaza. Intre timp imi vine plata abonamentului si penalizari la ceva ce ... (vezi toată discuția)