avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila transporturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila transporturi

Buna ziua,

sunt studenta in anul II la contabilitate si trebuie sa fac o monografie contabila unei firme care se ocupa cu transporturi interne si internationale si nu stiu de unde sa incep. As dori daca se poate niste sfaturi sau model de monografie pe profil.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:57, 28 Mai 2013
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
si acest material :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie transport ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA! AM NEVOIE DE O MONOGRAFIE CONTABILA PT. O CASA DE EXPEDITII SI O FIRMA DE TRASPORT,CU TOATE DOCUMENTELE CARE SE INTOCMESC. MULTUMESC. (vezi toată discuția)
Inregistrare intrari contabile Mara1234 Mara1234 Buna ziua, Firma la care lucrez doreste sa comercializeze niste produse traditionale (miere de albine), pe care sa le achizitioneze de la tarani. Acestia nu ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune miraj miraj Sunt persoana juridica si am incheiat un ctr de asociere in participatiune cu o persoana juridica dupa cum urmeaza: -respectiva PJ are o suprafata de pamant ... (vezi toată discuția)