avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer dosar politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer dosar politie

Daca cineva are ceva pile la politia locala, pot cere transferarea dosarului la politia judeteana?
As putea, evident, cere ca dosarul sa fie solutionat de catre procurorul de caz, insa... nu mi se pare o idee prea buna ca "procurorul sa isi dea de munca" si tot procurorul sa munceasca. S-ar putea sa fie omitent, sa imi accept mai greu probele,etc.
E mai usor pt. el, la o adica, sa ii dea la altul de lucru ...

Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Vatamare usoara din culpa myhay_elsym myhay_elsym Buna ziua. Pe scurt , iata ce s-a intamplat. Am lovit din spate( nu i-am deformat decat bara spate) o masina in care se aflau 4 persoane. Pa locul din fata ... (vezi toată discuția)
Urgentare soluţionare dosar penal ascanyo ascanyo Bună seara , pe 15 iulie am fost oprit de poliţie pentru viteza de 105 km/h la intrarea in localitate si o alcoolemie de 0,41 in aerul expirat , am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme fiu politist xuser xuser Ce se poate face daca de ex. am un conflict cu un fiu de politist, iar parintii lui incerca prin fel si fel de trucuri, martori falsi, etc sa influenteze ... (vezi toată discuția)