avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme fiu politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme fiu politist

Ce se poate face daca de ex. am un conflict cu un fiu de politist, iar parintii lui incerca prin fel si fel de trucuri, martori falsi, etc sa influenteze dosarul in favoarea lui. Pot cere cercetarea in alta parte? Cum ar fi ca de ex. Jandarmerie,etc?
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 09:08, 29 Septembrie 2010
Reveniti cu precizari la obiect ,ce fapta face obiectul cercetarilor in dosarul in care apreciati ca se desfasoara demersuri partinitoare
Daca detineti probe temeinice si indubitabile prin care sa demonstrati demersurile partinitoare,aceste probe le puteti comunica direct procurorului de caz,care in raport de relevanta acestora,va dispune masurile in consecinta
Dosar penal, unde cineva vine cu 10 persoane ma bate, si tzapa mai e si fiu de politzai si mai e si ajutat la dosar se pare , zice ca eu am vrut sa-l lovesc, el s-a stras, eu am cazut,etc.
martorii vor fi audiati si in instanta,daca se ajunge pana acolo.depind edespre ce este vorba.din relatarea dmv. nu reiese mare lucru.aveti martori?aveti CML?etc
Puteti incerca sa cereti stramutarea dar va trebui sa motivati in fapt si in drept.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Puteti incerca sa cereti stramutarea dar va trebui sa motivati in fapt si in drept.

E vorba de politie, nu de judecatorie. De aia intreb daca pot cere stramutarea sau nu. Am impresia ca baiatul respectiv are f. mari pile. Da am martori,etc, dar nu as vrea sa apara pe rechizitoriul de la politie, care e cel mai important dupa parerea mea ceva genul "doi prosti s-au batut in plina strada pentru o fata, din cercetarile facute nici vorba sa mai fi fost vorba de o talharie, etc "
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
xuser, utilizator

Alte discuții în legătură

Mutare dosar cornel85 cornel85 buna ziua am si eu o intrebare cum pot muta un dosar din botosani in bucuresti pentru ca acolo se tine de dosar la politie si intarzie cu judecata dosarului ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)