avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... MANDAT DE BROKERAJ
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

MANDAT DE BROKERAJ

Buna ziua,
am incheiat o polita de asigurare la masina si firma de asigurari mi-a dat un document mandat de brokeraj sa semnez.Astept un raspuns cum sa anulez aceasta imputernicire.
MANDAT DE BROKERAJ
S.C./P.F. BALACEANU CONSTANTIN CUI/CNP…………………………………………. cu sediul in PLOIESTI
Str…………………………….,nr….. bl …. Ap… in calitate de MANDANT,imputerniceste pe S.C. DESTINE BROKER DE ASIGURARE SRL cu sediul central in Ploiesti,str. Torcatori,nr.4,in calitate de MANDATAR,ca in baza Legii 32/2000,prin reprezentantii sai oficiali,sa negocieze pentru noi si sa incheie contracte de asigurare de tip RCA si sa ne acorde asistenta inainte si pe durata derularii contractelor ori in legatura cu regularizarea daunelor si sa ne reprezinte in relatia cu toate societatile de asigurari care opereaza pe piata din Romania.
Precizam ca nu am semnat cu un alt broker un mandat cu acelasi obiect.
S.C. DESTINE BROKER DE ASIGURARE S.R.L. imputerniceste pe POPESCU ALEXANDRU-IONUT in calitate de asistent in brokeraj pentru a indeplini acest mandat de brokeraj.
Incheiat azi: 25.05.2013 in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte.
Sunt de acord sa primesc oferta pe adresa de email…………………………………………

MANDANT(SC/PF) MANDATAR
BALACEANU CONSTANTIN S.C. DESTINE BROKER DE ASIGURARE SRL
Am primit oferta solicitata Prin reprezentant legal
MANDANT(SC/PF) POPESCU ALEXANDRU-IONUT
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:55, 3 Iunie 2013
Sa intelegem ca aveti si dvoastra un exemplar din mandat. Asa ar trebui !
Le faceti o adresa sub semnatura privata ca le retrageti mandatul (revocati mandatul) si sa va comunice daca au inteles, adica sa va raspunda (chiar si pe email).
Daca nu va comunica, aveti mai multe cai de a-i notifica, prima fiind prin avocat.
Avand in vedere ca este o situatie simpla nu cred sa fie probleme.
V-au cerut si bani pentru prestatia respectiva?
Va trebui sa analizati mandatul si sa observati durata acestuia si modalitati de reziliere. Daca mai aveti posibili clienti, va sfatuiesc sa nu il reziliati, un comision in plus e binevenit oricand. Pentru aceasta va trebui sa va declarati veniturile obtinute la administratia financiara.
albastrel_2 a scris:
Daca mai aveti posibili clienti, va sfatuiesc sa nu il reziliati, un comision in plus e binevenit oricand. Pentru aceasta va trebui sa va declarati veniturile obtinute la administratia financiara.

Eu cred ca utilizatorul (de forum) a pus intrebarea in calitate de client al brokerului de asigurari ...!!
Ar fi bine sa precizati macar in numele cui ati semnat! Numele dv. de user nu se regaseste in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediari in asigurari cosmaliviu1001 cosmaliviu1001 Poţi fi agent de asigurări persoană fizică la o firmă de asigurări şi în acelaşi timp conducătorul unei firme cu activitate de intermediere ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de mandat Badger Badger Pentru rezilierea unui ctr de mandat intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si la ANAF, este necesara ... (vezi toată discuția)
Mandat comercial Dacă puteti să mă ajutati cu cu model de contract de mandat comercial O A.F. sau un S.R.L. ar trebui să comercializeze (vândă )produsele furnizate de ... (vezi toată discuția)