Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Eram sigura de intrebarea asta ...ce am facut 5 ani? Am crescut un copil.....asta am facut 5 ani........Daca actionam dupa cateva luni poate ma intreba lumea de ce nu mai astept...poate este greu tatalui....Ce am facut 5 ani? Am sperat in sufletul meu ca o sa realizeze ca are un copil si este responsabil si el pentru el......Am sperat ca o sa ne caute.......dar.......dupa 5 ani consider eu ca sperantele s-au spulberat......Asa ca sunt decisa sa fac pasul asta....nu pentru bani.....dar fetita mea o sa creasca si o sa am d dat niste raspunsuri......Am vazut multe postari in care copii sunt fffffff suparati de ce mama lor nu a facut nimic si isi cer dreprurile abia la majorat.......am vazut multe deastea...Multumesc pentru raspuns...dar va rog din suflet daca o sa mai fie o femeie cu aceleasi probleme....nu mai intrebati ce a facut 5 ani? Stati linistit ca nu a facut nimic rau........a crescut un copil fara un idiot....sper ca cunoasteti definitia idiotului......dar idiotul trebuie sa plateasca.....nu pentru mine...pentru drepturile copilului vreau sa lupt...nu pt mine.