avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rea vointa, premeditare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rea vointa, premeditare

Buna ziua!
Bun ziua,
Indraznesc sa va expun cazul meu deoarece sunt lipsita de sprijin financiar,in prezent nu am serviciu si nu stiu cum pot iesi din impas.
Tatal meu a decedat in aug.2012,pina acum nu am deschis succesiunea,mama mea nu vrea,caci relatiile dintre noi au fost mereu tensionate.Stiu ca parintii mei aveau un cont comun in banca,mama mea a scos banii inainte sa moara tatal meu deoarece stia ca va fi blocat contul in vederea succesiunii,banuiesc ca i-a depus pe numele ei,in plus am banuiala ca pe o parte din bani a imputernicit o prietena de familie.Acum,cind i-am spus de bani,mama mea a zis ce bani,nu-ti dau nici un ban.Mai e vreo speranta cu banii aceia,sa se dovedeasca intentia clara de a dispune ea de toti banii,caci i-a scos inainte cu 2 saptamini de decesul sotului?
Va rog sa ma ajutati,ce pot face in cazul in care nu am bani de taxa notariala? Sa merg in instanta? Se mai poate bloca acel cont care acum e doar pe numele mamei mele?Ea ar dori sa plec din casa,stiu ca nu are cum ma da afara,insa e posibil sa vinda partea ei de casa ori sa faca acte de ingrijire batrin cu o persoana,de exemplu? Asffel ca eu dupa moartea ei sa nu locuiesc singura,ci cu respectiva(respectivii).Caci deja vorbeste cu toti ca sunt o fiica rea etc.
Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Retragerea banilor din contul unei persoane decedate David1 David1 Buna ziua, Mama mea, ultimul dintre parinti a murit si ea curand. Cu putin timp inainte sa moara eu am scos banii din cont, in calitate de imputernicit ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire laci72 laci72 Buna ziua iata care este situatia:am mai scris despre problema mea in forum,dar in mare va scriu si acum despre problema mea si dupa aceea voi avea o noua ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme 2 laci72 laci72 Tatal meu a decedat acum o luna suntem 3 frati si am crezut ca noi suntem mostenitorii lui pentru ca nu avea sotie,ci doar o prietena.Dupa inmormintare ... (vezi toată discuția)