avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Diminuare salariu al unui singur salariat, societatea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Diminuare salariu al unui singur salariat, societatea se afla in perioada de observatie

care este modalitatea cea mai eficienta de diminuare a salariului unui singur salariat al unei firme aflate in perioada de observatie, pentru a nu fi incadrata masura ca sanctiune disciplinara? S-a efectuat o astfel de diminuare prin decizie a administratorului special insa salariatul a formulat plangere la ITM iar inspectorul a dispus ca masura sa fie inregistrata in REVISAL.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:19, 30 Mai 2013
II puneti sa aleaga intre desfacerea cim cu preaviz 15 zile si diminuarea salariului cu acordul partilor.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie pe perioada cercetarii disciplinare? CarmennB CarmennB Buna seara, Unui angajat i se comunica o convocare pentru cercetare disciplinara pentru data de 15 ianuarie, avand ca motive nerespectarea programului de ... (vezi toată discuția)
Concediere lilianaG lilianaG ptr desfacere CIM ptr abateri grave ~~daca sunt sint asociat unic si administrator ce document trebuie sa prezint la ITM ptr desfacere fara preaviz? nu vreau ... (vezi toată discuția)
Conflict angajator-angajat grecuanamaria grecuanamaria Buna ziua, am o problema care trebuie rezolvata urgent. La firma la care lucrez un coleg si-a depus demisia cu acordul partilor, iar conducerea a aprobat-o ... (vezi toată discuția)