avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemizatie crestere copil

:((Cum putem sti exact de cand vom primi indemizatia pentru crestere copil recalculata la cei 85% din venitul net? Am sunat de nenumarate ori in Str. Hambarului , unde nu raspunde nimeni si nu se poate afla nimic. La primaria de sector , ne indruma tot in Str. Hambarului sa sunam . Deja santem in luna Martie si nu stim nici macar daca s-a aplicat aceasta lege la cineva, daca vreo mamica a primit si diferenta de bani in urma recalcularii.
Cel mai recent răspuns: adela1978 , utilizator 20:54, 5 Martie 2009
Pana la inregistrarea documentelor doveditoare si calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului potrivit art. 19 ind.1 din Normele de aplicare a OUG nr.148/2005, aceasta se acorda in cuantum de 600 lei, urmand ca diferenta de cuantum sa fie acordata incepand cu drepturile aferente lunii ianuarie 2009.
Acest lucru il stiu, si primesc cei 600 ron in continuare, actele pentru recalcularea indemizatiei cu 85% le-am depus la 7 ianuarie 2009, dar nu am primit diferenta de bani in urma recalcularii indemizatiei. Cand se vor primi acei bani retroactiv? Nu exista nicaieri , o informatie din care sa reiasa ca din luna Martie sau Aprilie se vor da si restul de bani. Nici macar la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului nu putem afla nimic, deoarece la numerele de telefon pe care le au, ori nu raspund, ori suna ocupat, sau inchid in momentul cand robotul te directioneaza la interiorul respectiv.
Incercati sa mergeti la sediul institutiei si asa poate va lamuriti ....
nu va deplasati degeaba, azi am reusit sa vorbim la tel si pt bucuresti au zis ca poate vor da din aprilie, dar cel mai sigur din mai;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum stim daca directia de munca ne calculeaza corect indemnizatia de concediu ingrijire copil ? ContSters77134 ContSters77134 Buna ziua Am o dilema de calcul. Am nascut in noiembrie 2008 si in februarie 2009 am depus dosarul pt concediu ingrijire copil ,dosar ce include si ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere al doilea copil - fara pauza intre cic stressy stressy buna ziua, eu si cu sotul meu ne dorim inca un copil, avand deja un baietel de un an si o luna; la directia de munca si protectie sociala din str hambarului ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie copil laurariz laurariz vreau sa depun dosarul pentru recalcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului. copilul meu s-a nascut in 11 noiembrie 2007. as vrea sa stiu daca la ... (vezi toată discuția)