gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

ContSters250994, utilizator
			 anemary_1982 
	    	Utilizator

anemary_1982 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

alinabraun	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
	                    alinabraun	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)

alinapopa2009	                   

Buna seara daca  din ultima dorinta a unei persoane am fost aleasa sa mostenesc o parte din ce detine, dar din cauza ca nu ma asteptam sa moară nu am facut ... (vezi toată discuția)
	                    alinapopa2009	                   

Buna seara daca  din ultima dorinta a unei persoane am fost aleasa sa mostenesc o parte din ce detine, dar din cauza ca nu ma asteptam sa moară nu am facut ... (vezi toată discuția)

alina_vi	                   

Am auzit ca in noul cod civil testamentul nu mai poate fi atacat. Eu nu am gasit asa ceva. Chiar nu mai sunt recunoscuti mostenitorii rezervatari? Poate fi ... (vezi toată discuția)
	                    alina_vi	                   

Am auzit ca in noul cod civil testamentul nu mai poate fi atacat. Eu nu am gasit asa ceva. Chiar nu mai sunt recunoscuti mostenitorii rezervatari? Poate fi ... (vezi toată discuția)