avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie

S-a depus o contestatie pentru doua amenzi primite, iar dupa cateva 2 saptamani se primeste o comunicare de la judecatorie prin care se cere ,sub sanctiunea anularii cererii, inscrisuri doveditoare. Dar petentul a depus o contestatie in vederea anularii celor doua amenzi. Inscrisuri doveditoare nu are de unde sa faca rost. In principiu poate indica martori care au fost in acea zi cand au fost amendati. Si ce ar trebui sa faca?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:06, 30 Mai 2013
Sa depuna un inscris in instanta in care sa arate ca nu are inscrisuri doveditoare si ca solicita proba video si eventual proba cu martor, indicand numele, prenumele si adresa acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal politie tipoansid tipoansid Am intocmit o contestatie la judecatorie ca urmare a unui proces verbal al politiei pentru depasirea vitezei.(Nu au vrut sa-mi arate probele ,adica poza radar ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda pentru deranjarea ordinii publice utilizator_2015_05_04 utilizator_2015_05_04 Salutare, Acum 2 luni fratele meu (minor) a primit o amenda pentru deranjarea ordinii publice. Pe scurt, s-a intalnit pe domeniul public cu un grup de ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la o "comunicare adresa" andrei70 andrei70 Buna ziua! Acum cateva luni de zile am fost oprit de un agent de circulatie ce PRETINDEA ca are probe fotografice cum ca eu nu as fi oprit la o trecere de ... (vezi toată discuția)