avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt cercetat ca un judecator sau ca un avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt cercetat ca un judecator sau ca un avocat

cum este posibil ca am primit o citatie de la parchetul de pe langa CURTEA DE APEL pt prezentare material? sunt un om simplu,nu am fost audiat la politie pt inselaciune..nu este absolut competenta parchetului de langa curtea de apel...art 28 CPP
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 10:05, 31 Mai 2013
Esalonul competent in cercetare este conditionat de complexitatea si calitatea partilor ce fac obiectul cercetarii
sunt singurul inculpat...am mai fost cercetat de ff multe ori de parchetul de pe langa judecatorie
oare are legatura cu faptul ca am fost condamnat definitiv si am facut contestatie in anulare si a fost admis in principiu si am fost eliberat.....iar curtea de apel (cand a fost primul termen al contestatiei) a facut adrese catre judecatorii ca sa verifice daca a fost aplicat pt mine vreodata art 74 ind.1(ca nu se poate aplica numai o data in 5 ani).....poate ca curtea de apel a trimis dosarul inapoi la parchet sa se verifice daca a gresit procurorul sau nu?

Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
oltul, utilizator
parchetul de pe langa curtea de apel este superior parchetului de pe langa judecatorie,astfel ca in anumite cazuri , procurorii de acolo pot prelua cauze de la parchetul de pe langa judecatorie. nu e nimic ilegal aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetul de pe langa curtea de apel? oltul oltul exista si parchet de pe langa curtea de apel? care este diferenta intre parchetul de pe langa curtea de apel si parchet de pe langa judecatorie? am primit o ... (vezi toată discuția)
Plingere contra rezolutiei procuror naida gabriel naida gabriel am primit la data de 24.09.2009 de la parchetul de pe linga jud.radauti o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosarului ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Cum pot face sa transfer un caz de la Parchetul Caracal la Bucurestii ? (vezi toată discuția)