avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ordin de plata trezorerie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ordin de plata trezorerie

Buna ziua. Sunt administrator la o asociatie de proprietari. Daca vreau sa platesc catre bugetul de stat si catre bugetul asigurarilor sociale de stat prin Homebank (ING) trebuie sa generez un ordin de plata in doua exemplare? Si daca da stiu ca unul din exemplare trebuie sa ramana la mine, ce fac cu cel de-al doilea? Il depun la trezorerie? Daca il depun ce rost mai are sa platesc cu internet banking daca tot ajung la ei? Multumesc
Inteleg ca dvs.doriti sa efectuati pe banking un transfer bancar din contul asociatei in contul de trezorerie-contributii
Nu este nevoie sa mergeti la trezorerie.
Este suficient sa faceti plata pe banking si din contul asociatiei vor fi retrase sumele de plata inscrise de dvs.,in conturile indicate in op.
Puteti sa va creati sabloane de plata pentru o utilizare facila astfel incat la operatiunea viitoare pe banking sa modificati doar suma si data.
Dar OP pentru ce le mai fac daca nu trebuie depuse nicaieri mai ales ca plata o fac de acasa prin Internet Banking?
Revin cu alta intrebare. La un contract de mandat pentru presedinte de asociatie baza de calcul este salariul net sau brut? Pentru contractul de mandat al presedintelui se datoreaza la fondul risc si accidente?
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
adriandanciu90, utilizator
Pai nu trebuie sa faceti op.Suma platita se vede in extras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Am platit caa-ul de pe site-ul lor, cum dovedesc acest lucru? mihai-alexandru.badea mihai-alexandru.badea Nu demult mi-am facut cont pe site-ul CAA Bucuresti, www.filbuc-caa.ro, pentru a trimite declaratia de venit lunara si a plati cei 10% din brut prin card ... (vezi toată discuția)
Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)