avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

am un dosar penal pt delapidare.... sunt insarcinata in 7 luni au voie sa ma aresteze?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:41, 31 Mai 2013
Bineinteles.Se poate.Daca s a dat o hotarare de condamnare si inca sunteti insarcinata puteti face o cerere de amanare a executarii pedepsei,amanare care inceteaza la nasterea copilului.Ulterior puteti face o noua cerere de amanare care va dura pana cand copilul va implini varsta de 1an.
Daca va aflati in faza de urmarire penala si sunteti insarcinata sunt sanse mari sa nu fiti arestata.
Este bine sa aveti si dovezi medicale din care sa rezulte acest lucru.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnata insarcinata Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna seara, am si eu nevoie de un sfat.Am sa incerc sa spun pe scurt despre ce este vorba: acum sase ani o femeie a fost condamnata pentru delapidare si a ... (vezi toată discuția)
Solutii delapidare dorinagina dorinagina Buna ziua, ce risc in cazul unei acuzatii de delapidare? am avut probleme in familie si am luat in mod repetat sume de bani de la serviciu,eu avand functia ... (vezi toată discuția)
Carei instante se adreseaza cererea de schimbare a regimului de detentie catinf catinf Buna ziua, Un condamnat (delapidare) dupa fond si apel, care executa o pedeapsa cu executare, vrea sa ceara schimbarea regimului de detentie din penitenciar ... (vezi toată discuția)