avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA

Buna ziua, am cumparat recent o masina, si am factu toate actele pe numele meu, dar inca nu am depus dosarul de inmatriculare la politie. Pe talon, as vrea sa fie trecut si numele socrului meu. Intrebarea e urmatoarea, pot fi trecute pe talon doua nume, iar asigurarea RCA poate fi facuta pe oricare din cele doua nume ?

Multumesc,
asigurarea RCA se face pe numele titularului/proprietarului.
Pe talon il puteti trece, la rubrica D3, ca utilizator.
La dosarul de la politie mai adaugati o fisa de inmatriculare, cu datele lui.
Pana de curand, euroins mai permitea calculul valorii politei dupa utilizator, dar momentan nimeni nu mai face acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O alta masina cu probleme la radiere WNX WNX Buna ziua! Va cer si eu sfatul legat de problema pe care o intampin momentan la transcrierea unei masini. Faptele sunt dupa cum urmeaza: Eu (in calitate ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)