avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare punct de lucru

Buna ziua.

Doresc sa autorizez un punct de lucru pentru desfasurarea activitatii: 2511 – Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.
(cod CAEN existent in statutul societatii cat si in certificatul constatator).

Inainte de depunerea declaratiei la ONRC vreau sa ma asigur ca indeplinesc conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului, protectiei muncii. Cum/unde pot verifica daca indeplinesc aceste conditii?

Mentionez ca activitatea la punctul de lucru se desfasoara deja de cativa ani intr-o hala construita fara autorizatie pe terenul proprietate al firmei. Depunerea declaratiei la ONRC ar putea declansa controale de la Inspectaoratul de stat in constructii, sau de la alte institutii care sa aplice amenzi?

La ce fel de controale ma pot astepta dupa depunerea declaratiei la ONRC?

Alte discuții în legătură

Pentru codul caen 2511 trebuie autorizatie de mediu ? ContSters114803 ContSters114803 buna ziua , am o intrebare : o firma are caen recent schimbat in 2511 - Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor ... (vezi toată discuția)
Salariu diferentiat 01.ian.2019 cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!Lacatus confectii metalice(lacatus-mecanic) beneficiaza de sa salariu de 3000lei ,se executa lucrari de constructii metalice in hala.Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen producere obiecte din fier forjat si alama ellada ellada Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva care este codul caen potrivit pentru un pfa care va produce obiecte din fier forjat si alama? Balustrade, porti, ... (vezi toată discuția)