avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de folosinta

daca chiriasul unui garaj construit pe terenul proprietatea primarie are drept de folosinta si asupra spatiului de deasupra garajului.Solicit indicarea bazei legale atat in caz pozitiv cat si negativ.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:37, 3 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
In baza contractului de inchiriere aveti un drept de folosinta asupra spatiului efectiv inchiriat.
Extinderea dreptului la alte "spatii" ramane la latitudinea proprietarului acelui spatiu.
Din formularea topicului aş putea presupune că doriţi să instituiţi o interdicţie de zbor a aeronavelor deasupra garajului.

Nu ar fi fost mai simplu să expuneţi ce anume vă interesează, în mod concret, în legătură cu spaţiul de deasupra garajului? Vreţi să-l supraînălţaţi? Nu se poate fără acordul proprietarului terenului.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
themis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial markyballer markyballer Buna ziua, Am intentia sa cumpar un garaj din sectorul doi de la parterul unei vile. Vreau sa stiu cam de ce acte am nevoie pentru a putea transforma acest ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca spatiile comune, in speta spalatoria si uscatoria(nu au foat folosite in ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale bloc- contract inchiriere/conventie? casutza casutza Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: La parterul blocului exista un spatiu care functioneaza ca spatiu comercial si are proprietar. ... (vezi toată discuția)