avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări angelica82
                      Utilizator

angelica82
                      Utilizator                    

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
 Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat                   
                ~ final discuție ~
 angelica82	                   

Imi cer scuze.Reiau.Proprietara acestui teren este soacra mea ,acesta fiid mostenire de la parintii ei.(mentionez ca un parinte a decedat si unul este ... (vezi toată discuția)
	                    angelica82	                   

Imi cer scuze.Reiau.Proprietara acestui teren este soacra mea ,acesta fiid mostenire de la parintii ei.(mentionez ca un parinte a decedat si unul este ... (vezi toată discuția)

mihailescu grg	                   

Buna ziua, parintii mei vor sa-mi dea un teren pt a-mi construi o casa printr-un act de donatie, numai ca ei nu vor ca in viitor sotia mea, in eventualitatea ... (vezi toată discuția)
	                    mihailescu grg	                   

Buna ziua, parintii mei vor sa-mi dea un teren pt a-mi construi o casa printr-un act de donatie, numai ca ei nu vor ca in viitor sotia mea, in eventualitatea ... (vezi toată discuția)

ADA23	                   

Buna ziua.Socrii mei vor sa ii faca viitorului meu sot (adica fiului lor) act de mostenitor pe o bucata de pamant din gradina lor pentru a ne construi o ... (vezi toată discuția)
	                    ADA23	                   

Buna ziua.Socrii mei vor sa ii faca viitorului meu sot (adica fiului lor) act de mostenitor pe o bucata de pamant din gradina lor pentru a ne construi o ... (vezi toată discuția)