avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radierea interprinderii familiale dupa divort
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radierea interprinderii familiale dupa divort

Buna, am o inteprindere familiala, la care am intrerupt activitatea pe perioada nedeterminata la finante. Acum cateva luni am divortat, si as dori sa stiu ce as putea face pentru a o radia. Cu fostul meu sot nu sunt in relatii cordiale, nici nu stiu unde e, doar ca mi-e frica sa o mai las, cunoscandu-l, ma pot astepta la tot felul de complicatii. Vreau doar sa o inchid! Inteprinderea este pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Naty_Iris , utilizator 13:47, 4 Iunie 2013
Sau daca nu, exista vreo modalitate de a ma retrage?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot radia if-ul deoarece fostul sot nu vrea sa dea o semnatura loredana167 loredana167 Buna ziua, am un IF facut cu ani in urma impreuna cu fostul meu sot. Facand o paranteza el e un mare excroc , am aflat ca a facut o gramada de lucruri ilegale. ... (vezi toată discuția)
Administrator srl nu am acces la documentele firmei Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am mai intrat pe forum cu problemele mele care se tot complica . Sint administrator si asociata impreuna cu sotul meu , de care am divortat de 2 ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea situatiei financiare anuala pe anul 2011 carramia carramia Buna ziua, Am infiintat in 2006 o societate comerciala impreuna cu fostul meu sot , cetatean italian, amandoi asociati cu drepturi 50%, dansul fiind ... (vezi toată discuția)