avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare masina pentru aprovizionare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare masina pentru aprovizionare SRL

Buna ziua, ma intereseaza sa imi cumpar o masina pentru a aproviziona magazinul mixt si ma intereseaza daca sa il trec pe firma sau pe numele meu(persoana fizica).

Daca il trec pe numele meu, trebuie sa fac vreun contract? Pot sa am probleme daca ma opreste politia si am marfa cu factura pe firma?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:08, 4 Iunie 2013
Incheiati un contract de comodat intre dvs. ca persoana fizica si firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli cu combustibil stanceni stanceni Buna ziua Am nevoie de un sfat: sunt asociat unic intr-o firma al carei obiect de activitate este Cod CAEN 4778 - Comert cu ananuntul al altor bunuri noi, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cmin cmin Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un magazin online de telefoane second-hand AndreiRei93 AndreiRei93 Buna seara! Am si eu o intrebare, as vrea sa imi deschid un magazin online de telefoane second-hand pe care sa le achizitionez de la persoane fizice. Vreau sa ... (vezi toată discuția)