avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot depune plangere si da declaratie la politie in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot depune plangere si da declaratie la politie in aceeasi zi?

Buna ziua , saptamana viitoare vor fi in Bucurest (Romania) pentru exact o zi. As dori sa depun o plangere penala, pot sa depun plangerea si sa dau declaratie exact in aceeasi zi ?
Daca ajung la orele 1-2 dimineata? Pot da declaratia la ofiterul de serivici?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:01, 6 Iunie 2013
1-Nu ati precizat obiectul plangeri
2-Daca intentionati sa adresati plangere penala la sectia de politie,este necesar sa cunoasteti ca plangerea se adreseaza comandantului unitatii
Dupa inregistrarea plangerii,aceasta va fi repartizata organului de cercetare penala,care urmeaza sa o studieze si ulterior sa va citeze in vederea audierii
Puteti castiga timp,comunicand plangerea prin corespondenta postala cu mandat de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ...ciudata ..!!!?? ion-alin ion-alin Am facut o plangere la politie despre o infractuiune privind patrunderea intr-o lucuinta , iar raspunsul politiei care a venit la ...45 zile (depasind termenul ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei tatami2013 tatami2013 Acum cateva luni de zile am observat ca nu mai gasesc in cutia postala corespondenta ( scrisori, facturi utilitati,etc.,etc.) . Am schimbat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala mary6 mary6 Buna ziua,si La multri Ani!.In urmarirea penala privind infractiunea de abuz de incredere ,politistul judiciar care efectueaza cercetarea penala ,poate sa; ... (vezi toată discuția)