avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recidiva, revocare suspendare. Obtinere termen nou ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recidiva, revocare suspendare. Obtinere termen nou recurs pentru angajare avocat

buna ziua,sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare pentru conducerea autovehicului sub influenta alcolului si nu sa invatat minte asa ca in termenul de incercare a mai facut exact acelasi lucru si a primit condamnare 15 zile pentru a doua infractiune prin urmare sa revocat suspendarea si urmeaza sa faca un an si 15 zile am facut recurs numai pentru a mai trage de timp pana o sa mearga la penitenciar si termenul este pe 25 iunie ar putea sa obtina un nou termen la recurs pentru angajare avocat si la ce regim ar putea sa-si ispaseasca pedeapsa va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmenalecu , utilizator 21:34, 1 Noiembrie 2013
Acum vad si eu intrebarea dvs.
Ar fi putut sa scape in mod exceptional dar acum este tradiv.

Noul cod nu il va ajuta.
Are o pedeapsa mica si mai are putin si iese conditionat daca nu va avea ghinion...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncpp - reducere pedeapsa carmenalecu carmenalecu as dori sa va adresez si eu o intrebare, daca se poate! daca o persoana a fost condamnata definitiv si acum executa deja pedeapsa in inchisoare de doua luni, ... (vezi toată discuția)
Contestatie carmenalecu carmenalecu Daca cineva care executa acum o pedeapsa de 1 an si 15 zile pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuz probe biologice, a primit dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva vs amenda, munca in folosul comunitatii sara070169 sara070169 Buna ziua. Fratele meu a fost condamnat la 1,3 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta bauturii alcoolice. Exact cu o luna inainte de a trece ... (vezi toată discuția)