avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare la vanzarea unul garaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare la vanzarea unul garaj

societatea este platitoare de tva intrebarea este- pot sa vand un corp(garaj) cu factura fara tva? , pot sa vand la o valoare mai mica decat valoarea din contabilitate?
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 12:19, 7 Iunie 2013
Trebuie facuta o analiza d.p.d.v fiscal asupra rezervelor din reevaluare, avand in vedere ca au existat si alte reevaluari.
Din cate inteleg s-a inreg o crestere de valoare, dupa vanzare trebuie sa impzozitati rezerva ramas in cont aferenta mijloacelor fixe iesite din gestiune.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
radumuresan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plusuri la inventar Max22 Max22 care ar fi monografia contabila pentru plusurile la inventar de marfuri,se inregistreaza pe creditul unui cont de venituri sau pe debit cont de cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Rezerve din reevaluare iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Am facut reevaluare la 31.12.2011 la o cladire pe care acum patronul vrea sa o vanda. Valoarea initiala a cladirii a fost de 75.000 lei ( 212), ... (vezi toată discuția)
Fundatii : inregistrarea amortizarii mijloacelor fixe rowena rowena Buna! 1. Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se calculeaza amortizarea la o fundatie fara scop lucrativ.Eu calculez amortizarea dupa O.M.F. 1565/2003 iar in ... (vezi toată discuția)