avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Implicat eronat intr-un proces de nulitate titlu de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Implicat eronat intr-un proces de nulitate titlu de proprietate!

Cum ies dintr-un proces de nulitate titlu de proprietate, unde nu sunt proprietar pe acele terenuri si nici bunicul meu care a fost implicat initial in proces nu a fost proprietar, conform rapoartelor de expertiza care au avut loc de-a lungul procesului.
Care este procedura legala de a iesi din acest proces care dureaza de peste 15 ani, si de-a randul acestor ani am fost chemati succesiv ca parati pe rand de la bunici, parinti si acum copii.
Cel mai recent răspuns: silviup , utilizator 07:20, 7 Iunie 2013
invocati exceptia lipsei calitatii procesuale pasive si daca nu vrea si nu vrea si nu vrea RENUNTATI LA DREPT:D
Nici nu am drept, deoarece nu sunt proprietar pe terenurile in cauza!
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
silviup, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

executare silita Alangiorgia Alangiorgia buna ziua tatal meu tatal meu a decedat anul trecut si era parat in 2 procese care au obiect revendicarea imobiliara.bunicul meu a revendicat de la stat un ... (vezi toată discuția)
Deosebirea intre 2 exceptii ? lotuss lotuss Care este deosebirea dintre -exceptia LIPSEI CAPACITATII PROCESUALE de FOLOSINTA si -exceptia LIPSEI CALITATII PROCESUALE PASIVE ? Cind pot fi invocate ... (vezi toată discuția)
Cum se soluþioneazã un proces în care faptele rele sunt ale vechilor proprietari iar noii proprietari sunt cumpãrãtori de bunã credinþã? luciana468 luciana468 Bună ziua, Vă rog, îmi puteţi spune cum se soluţionează procesul care este pe rol la judecătorie cu următoarea speţă: Vechii proprietari mi-au ... (vezi toată discuția)