avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca semnez un c.m. acum,, pentru data de 1.06.2009, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca semnez un c.m. acum,, pentru data de 1.06.2009, pot sa ma razgandesc pana atunci?

ma gandesc sa plec la o firma concurenta; firma la care plec imi cere sa semnam deja contractul de munca; acest contract contine toate clauzele admise de lege, inclusiv pe cea de neconcurenta; am convenit cu firma ca in contract vom trece data de 1.06.2009; daca eu ma voi razgandi pana atunci, va avea vreun efect asupra mea?
Cel mai recent răspuns: klewos , utilizator 13:15, 9 Martie 2009
multumesc de ajutor; pentru lamurire: actualul contract nu contine alte clauze decat cea cu preavizul de 3 luni, cu care am fost de acord pentru ca ei sa gaseasca pe altcineva in locul meu (sunt singura si pe un post indispensabil); urmatorul contract e cel cu clauza de neconcurenta; si orice despagubire in favoarea lor este de minim 20 de salarii brute, indiferent de prejudiciul adus; de asta ma tem ca nu voi mai putea renunta dupa semnare.
E limpede că nici noul angajator nu se depărtează prea mult de năravurile celui de la care plecaţi.
Clauza prin care aţi fi obligată să plătiţi 20 de salarii brute, indiferent de prejudiciul produs, este o clauză penală, cu rol de a estima convenţional şi anticipat întinderea răspunderii, în cazul unui prejudiciu. (tipic, clauza probabil că e formulată într-un singur sens: salariatul plăteşte 20 de salarii brute în caz de prejudiciu, dar nu şi angajatorul, dacă l-ar prejudicia pe salariat - cam asta e ideea de echitate pentru unii...)

Aşa cum prea des se întâmplă la noi, clauza penală în dreptul muncii este un alt subiect de controversă juridică. De acest tip de controverse, derivate din texte legale incomplete sau pur şi simplu prost concepute, profită din plin cei care pescuiesc în ape tulburi, reuşind efectiv să-şi intimideze salariaţii şi să-i constrângă să se supună unor condiţii adesea abuzive.
Cea mai cordială recomandare pe care v-o pot face este fie să negociaţi contractul, să eliminaţi clauza penală şi orice alte clauze defavorabile sau inechitabile, fie să găsiţi un angajator capabil să vadă în salariaţii săi nişte oameni, nu nişte robi de care poate dispune prin nişte clauze otrăvite. Nu vă cedaţi libertatea pentru un salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dacă nu e contractul de munca înregistrat la itm. kladeland kladeland Bună ziua, Ma-am angajat la firma la data de 20 martie 2023. În luna iunie mi-am facut SPV și am observat ca, nu am taxele plătite. Salariul îmi este ... (vezi toată discuția)
Drept civil - codul muncii, neplata timp de preaviz a.mircea a.mircea Buna dimineata, sunt un tanar a carei prietena si-a dat demisia cu acordul partilor si un preaviz de 15 zile. Firma respectiva nu doreste sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta nikki81 nikki81 Buna dimineata, Am si eu o mare problema...sunt in preaviz si firma unde lucrez in ultimele zile de munca ma pune sa semnez o clauza de confidentialitate, ... (vezi toată discuția)