avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ! am nevoie de un sfat in legatura cu o situatie in care am fost pusa. Tatal meu , care e plecat din tara de aproximativ 4 ani si care e divortat de mama mea din anul 2007 , a primit azi , 7 iunie 2013 , o instiintare de executare silita pentru neachitarea unei sume de bani. Nici eu si nici mama mea, nu stiam de imprumutul facut de el in anul 2008 , si nici nu avem cum sa luam legatura cu el , deoarece am rupt orice legatura dupa divortul parintilor. Motivul pentru care instiintarea a venit pe adresa la care locuiesc eu si mama mea , este ca dupa divort , tata nu si-a schimbat adresa , acesta neavand alt domiciliu. Intrucat eu sunt inca minora , iar mama nici macar nu mai vrea sa auda de tata , as dorii sa stiu ce e de facut? Poate fi afectata cumva mama , daca sunt divortati? Sau eu?! Astept nerabdatoare un raspuns ! Multumesc anticipat! :)
Cel mai recent răspuns: BejanMaria , utilizator 16:37, 7 Iunie 2013
daca executorul ii gaseste domiciliul, sa va anunte si pe dvs sa-l puneti sa incerce sa-l execute silit si pt pensia de intretinere. :D
Nu cred ca am vreo sansa sa primesc banii aia . Sincer, nu cred ! :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut banca remusbucur87 remusbucur87 Buna ziua. Am urmatoarea problema: tatal meu a luat un credit din banca pe care nu o sa reuseasca sa il plateasca. El are mai multe proprietati pe care o sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau litigiu pe casa DumitrescuMona DumitrescuMona Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati daca aveti cunostiintele necesare. Am sa o spun pe scurt, parintii mei sunt divortati iar mama mea a facut un imprumut ... (vezi toată discuția)
Exexutare silita lauraavarvarei lauraavarvarei buna seara, As avea și eu o intrebare, privind urmatoare problema: tatal meu a luat un imprumut de la o banca acum cativa ani. Între timp, parinti ... (vezi toată discuția)